T: +46 70 590 76 97

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

tisdag, 21 juni 2016 06:25

Playmobil och Sony Pictures Consumer Products samarbetar

Playmobil och Sony Pictures Consumer Products meddelar idag ett samarbete som kommer ta de älskade figurerna från de originala Ghostbusters-filmerna till verkligheten. Det är första gången någonsin som den populära leksakstillverkaren Playmobil ingår ett licenssamarbete med ett känt varumärke från populärkulturen. Den nya produktlinjen kommer att lanseras under sommaren år 2017.

Playmobil lägger stor vikt på detaljer för att skapa pedagogiska och roliga leksaker, vilket har väckt barns fantasi i över 40 år och generationer av människor över hela världen har lekt med de kända figurerna. Introduktionen av den nya leksakslinjen för samman två klassiska och älskade kulturbärare. Kultklassikern Ghostbusters släpptes på bio för över 30-år sedan och har underhållit barn och vuxna med hjälp av humor, värme och coola prylar som fångar in galna spöken och stygga demoner.

De nya leksakerna kommer att lanseras sommaren år 2017 och kommer ta Ghostbusters-karaktärerna från filmvärlden in till vardagsrummet där barn, tillsammans med sina föräldrar, kommer kunna skapa egna historier med de kända spökjägarna.

− Vi är otroligt glada över vårt samarbete med Sony Pictures. Ghostbusters-figurerna kommer ge mycket glädje och en ny upplevelse för barnen som tidigare bara kunnat se dem på tv eller bioduken, säger Silke Heinrich, styrelseledamot på Playmobil.

− Vi är övertygade om att vårt samarbete kommer skapa en brygga mellan barn och deras föräldrar, som båda älskar PLAMOBIL och Ghostbusters. Den nya licenserade produktlinjen symboliserar en viktig milstolpe för Playmobil och kommer göra Playmobil än mer uppskattat bland nya såväl som inbitna fans.

Redan nu kan du se en trailer om samarbetet på: http://playmobil.pm/ghostbustersteaser 

Pressmeddelande 2016-06-22