T: +46 70 590 76 97

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

måndag, 17 oktober 2016 09:36

Jollyroom fortsätter expandera – Nytt hyreskontrakt med Castellum säkrar yta på över 30 000 kvm

E-handelsbolaget Jollyroom med Nordens största utbud av leksaker, baby- och barnartiklar tecknar nytt hyresavtal om ytterligare 9650 kvm med befintliga hyresvärden Castellum. Etableringen av nya logistikanläggningen ger Jollyroom en total yta på över 30 000 kvm.

År 2014 växte Jollyroom ur sina lokaler i Mölndal och flyttlasset gick till Tagenevägen 58 i Hisings kärra, en byggnad på 11300 kvm. Sedan hösten 2015 hyr Jollyroom även grannbyggnaden på 9500 kvm som ägs av Castellum . Vidare utökar bolaget kapaciteten ytterligare med ett lager från Castellum i samma område som är placerad på Transportgatan 17, endast några minuter från de befintliga byggnaderna.

Castellum har ett stort antal fastigheter i Göteborgsregionen. Eftersom vi växer kraftigt har vi därmed en partner som kan möta våra behov i en löpande expansion. Från start fyller vi det nya lagret med 12 000 nya pallplatser innehållandes julklappar för barn i alla åldrar, som i framtiden kommer att fortsätta fyllas på kontinuerligt med nya produkter säger Ole Sauar, VD på Jollyroom.

Vi har nu över 700 000 registrerade kunder som beräknas att öka till 1 miljon under 2017. Det innebär att vi måste ha mer varor i lager med rätt pris och kvalitet för att möta kundernas behov, avslutar Sauar.

Vi är glada över att kunna hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt fastighetsbestånd och på så sätt fördjupa vårt samarbete. Att Jollyroom nu expanderar hos oss är ett bra exempel på att lagerbehoven ökat för e-handelsbolagen under senare år, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Castellum i Göteborg.

För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bl a Hisingen Logistikpark i nära anslutning till Göteborgs Hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikbyggnader på sammanlagt 65 000 kvm, säger Cecilia Fasth, VD Region Väst i Castellum.

Pressmeddelande från Jollyroom 2016-10-17