T: +46 8 508 938 00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

tisdag, 16 maj 2017 13:16

Dags att skicka in anmälan till Årets Spel 2017

Nytt i år är en ny kategori kallad Spelarnas val som kommer utses på annorlunda sätt mot de vanliga kategorierna.

Årets spel är indelad i kategorierna:

  • Barnspel                                                                     
  • Familjespel
  • Vuxenspel
  • Spelarnas val

Provspelen (6 stycken) ska i barn-, familj- och vuxenkategorierna vara juryn tillhanda senast den 2 juni 2017. Adresser till juryn skickas i samband med att ni får bekräftelsen på att vi mottagit anmälan. Observera att spelet ska ha svenska spelregler och att de måste anmälas och märkas med svensk titel (gäller ej spelarnas val). 

I år inför vi en ny kategori - Spelarnas val - som ska fånga upp trenden med lite mer specialiserade spel. I den här kategorin tillåts engelska spelregler. Juryn i denna kategori kommer att vara en separat jury bestående av spelentusiaster. Detta pris kommer inte att konkurrera med de övriga utan istället komplettera de nuvarande kategorierna och spelen. Juryn väljer ut ca 20 spel för allmän omröstning på aretsspel.se. De fem spel som får flest röster blir nominerade, och juryn väljer ut vinnaren av dessa.

Årets spel ska fortsättningsvis vara ett brett pris som ska vägleda även de oinvigda till spelvärlden, men vi hoppas att med denna kategori också fånga upp och lyfta fram lite mer specialiserade spel vid sidan av de spel som vi redan tidigare har belönat.

Ni får gärna föreslå vilken kategori ni önskar att inskickade spel ska tävla i, men juryn har rätt att fritt kategorisera inskickade spel. Skicka gärna in marknadsföringsmaterial: högupplösta bilder, videoklipp m.m. som vi får rätten att använda på hemsida, för PR m.m.

Vid frågor kontakta Jennifer på 08-508 938 19, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Lena på 08-508 938 17, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din anmälan på nedan blankett senast den 24 maj.

Jennifer Rydén Englund & Lena Hedö
Lek & Babyrevyn & Lek-och Babybranschen