T: +46 70 590 76 97

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

torsdag, 15 juni 2017 07:00

Ni är väl med på höstens branschhändelse Blob Forum den 10-11 oktober?

Blob arrangeras i år för andra gången och vi ser återigen fram emot att botanisera bland utställarnas fina produkter, göra affärer, träffa kollegorna, bli inspirerade av trender och få kunskap om aktuella ämnen i branschen.

I år presenterar kändisen "Trendstefan" det allra senaste inom barn och lek och StigFram håller ett spännande seminarium om Visual Merchandising. Vi visar upp inredning och mode för barn i speciella displayer. Efter en dag på mässan blir det avslappnat mingel för alla och för de som vill fortsätter det sociala på kvällens buffémiddag och fest.


Alexandra Synnermark, ordförande i Lek- och Babybranschen, hälsar välkommen till Blob:
”Det dags att blicka fram emot nästa tillfälle att träffa alla härliga branschkollegor, Blob. På Baby-sidan innebär det en möjlighet att visa upp alla nyheter från Köln, för de som inte var där. Och på Lek-sidan är det ett perfekt tillfälle att visa upp vår- och sommarprodukterna för 2018. Branschen behöver en bra gemensam mässa, låt oss tillsammans se till att Blob blir en framgång. Jag kommer att vara på plats, och ser fram emot att få träffa just Dig och ditt företag!”

Det är kostnadsfritt att besöka Blob Forum. Registreringen öppnar i slutet av juni.

Läs mer HÄR.