T: +46 70 590 76 97

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

fredag, 16 februari 2018 14:28

Alla vill väl sälja mer? Årets branschdag den 15 mars har bästa temat!

Om konsten att njuta av livet men ändå få saker gjorda. Om hur digitalisering och e-handel förändrar handelns förutsättningar. Om trendspaning
Om detta handlar årets branschdag – allt i syfte att vi ska kunna optimera vår försäljning.

Lek & Babybranschen arrangerar årligen en branschdag i Stockholm där alla i branschen är välkomna.

Inspirationsföreläsare är Olof Röhlander som pratar om ”Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda”. I Olofs föreläsning beskrivs njutandets konst på ett nytt och annorlunda sätt. Han vänder upp och ner på invanda föreställningar och förklarar varför man inte ska ta dagen som den kommer. 

Det handlar om att fokusera på det som faktiskt finns istället för på det som saknas. Att låta sinnesintrycken påverka upplevelser i högre utsträckning. Att finna njutning även i motgångar. Det kan bli en livsfilosofi som man ständigt utvecklar. Ett förhållningssätt som gör att du lyckas njuta i de mest oväntade sammanhang. Konsten att njuta av livet ger massor av spännande infallsvinklar på en av livets stora frågor.

”Det stora detaljhandelsskiftet – Jonas Ahrnberg, vd på HUI beskriver hur digitalisering och e-handel snabbt förändrar handelns förutsättningar i grunden”

Vi behöver inte gå till affären längre. Vi måste älska att gå i butiken!” - som Robert Kron, Scandinavian Retail Center kommer tala om. Internet och den virtuella världen har för evigt ändrat detaljhandeln i sin grund. Trots att allt fler handlar helt digitalt är överraskande nog en av de tydligaste detaljhandelstrenderna nu ... att öppna en fysisk butik!
Det finns tydliga tecken på att dagens och morgondagens konsumenter återvänder till fysisk shopping, men med helt nya förväntningar och nya krav på varumärken och återförsäljare. På detta seminarium kommer vi att se exempel från varumärken och återförsäljare runt om i världen som anpassar sig till det nya detaljhandelslandskapet.

Millenniemammorna - viktiga påverkare och beslutsfattare för vår bransch - VD och grundare Katarina Bergegård Loppi presenterar resultaten från 2017:års undersökning och berättar om konkreta exempel på hur man som varumärke kan göra för att nå denna viktiga målgrupp. LOPPIgruppen genomför varje år en stor trendundersökning baserat på svar från tusentals svenska mammor.
Vilka är dom, vad inspirerar och vad drömmer dom? Vilka är deras rädslor och vad avgör deras köpbeslut?

Branschdagen är den 15 mars med start kl. 12.45 och den avslutas med en summering kl. 17.30. Därefter vidtar prisutdelning av Årets Leksak 2018 och Årets Babyprodukt 2017, middag och underhållning.

Information
Tid: 15 mars, med start kl 12.45
Plats: Elite Hotel Carolina Tower, Eugeniavägen 6, 171 64 Solna
Arrangör: Lek & Babybranschen, c/o Företagarna, 106 67 Stockholm

Pris Medlem i Lek & Baby 
Dag & Kväll 2 990:- ( ej medlem 3 590:-)
Dag 2 190:- ( ej medlem 2 790:-)

I deltagaravgiften ingår kaffe vid registreringen och eftermiddagskaffe. Till kvällen ingår fördrink, 3-rätters middag, 3 glas vin/öl alt alkoholfritt, kaffe och underhållning. Priserna är exkl.moms.

Anmälan görs till Jennifer på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +46 (0) 70 590 76 90
Sista anmälningsdag: 5 mars. Avbokning efter 5 mars krediteras ej.

Önskas logi, bokas detta separat.

Kontakt
För ytterligare information kontakta Jennifer Rydén Englund +46 (0)70 590 76 97, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkommen med din anmälan.