T: +46 70 590 76 97

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

tisdag, 04 september 2018 08:22

Nu är Årets e-handlare 2018 korade

Stor & Liten och Babyland tog hem vinsten i kategorierna Leksaker respektive Barn och Familj när Price Runner presenterade utmärkelsen Årets e- handlare i 19 kategorier. 
 
PriceRunner presenterade 19 vinnare, en i varje kategori i september. Apotea tog hem titeln Årets e-mästare 2018 samt vann kategorin hälsa. Priset årets e-mästare går till det e-handelsföretag som har fått bäst betyg av alla e-handlare, inom samtliga kategorier.
 
För vinnarna i de olika kategorierna är resultatet baserat på omdömen från konsumenter, shoppingupplevelse hos butiken (Mystery Shopping), samt butikernas arbete med kund- och kvalitetssäkring. Årets e-mästare är den e-handlare som har det högsta sammanlagda betyget bland samtliga nominerade.
 
Vinnare Kategori Barn och Familj - Babyland
”Det här priset är en otrolig ära. Först och främst vill vi på Babyland.se tacka våra kunder. Ni fortsätter utmana oss att bli bättre på alla plan, från sortiment och erbjudanden till logistik och socialt ansvar. Det är tack vare er som vi finns och det är för er vi kämpar. Under året har vi jobbat stenhårt för att leverera den bästa tänkbara köpupplevelsen och idag har vi fått ett kvitto på att vi är på rätt väg. Nu ska vi fortsätta leverera branschens snabbaste leverans och förstklassig kundservice till våra kunder, som inte förtjänar något annat än det bästa.”
 
Vinnare kategori Leksaker – Stor & Liten
”Stort tack. I år har det för första gången adderats hemliga tester av sajterna som underlag för denna utmärkelse vilket ger vinsten en ännu större tyngd men för oss är det fortsatt värdet av de omdömen som våra kunder har lämnat som betyder absolut mest för oss. Att vara bäst på lek och aktivitet online och kunna leverera en trygg och varm handelsupplevelse för våra trevliga kunder är vårt största fokus. Vi är otroligt glada över att vinna Årets e-handlare i vår kategori hos Price Runner för tredje gången och ser fram emot att leverera en ännu bättre upplevelse för våra kunder framöver.”