T: +46 70 590 76 97

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

fredag, 07 september 2018 05:54

Prestigefyllda utmärkelser, speciella evenemang, Trend Forum och nätverk

Kind + Jugend, den ledande internationella mässan för baby och småbarnsprodukter väntas återigen samla 1200 leverantörer från 50 länder med över 22 000 besökare från hela världen. Som vanligt kommer focus ligga på nya produkter och vidareutvecklingar.

 

Innovation Award, tävlingen har arrangerats sedan 2005 delar ut priser i sju kategorier. Vinnarna kommer avslöjas på mässans första dag i Hall 11.1 kl: 10,00. I år var det rekord på antal deltagande produkter, juryn hade över 200 kandidater att sålla fram vinnare ur.

Kids Design award hedrar enastående koncept och design inom området produkter och möbler för spädbarn och barn. Vinnaren kommer tillkännages i Trend Forum i hall 11,1 den 20/9 kl: 13,00.

 

The Connected Kidsroom som visar upp digitalisering. Eventet som visades för första gången förra året, presenterar idéer och tekniker som kan vara används i baby- och barnrum för ökad säkerhet och välbefinnande. Detta går att se i Hall 11.2.

 

Trend Forum i hall 11,1 kommer presentationer hållas om vilka produkter som kommer att vara viktiga för föräldrar och barn i framtiden. Vilka trenderna kommer att återspeglas i barnrummen? Vilka färger och material kommer att ge inspiration? På Trendforumet kan man lyssna på dessa föredrag och andra ämnen som är relevanta för marknaden. Ämnen som marknadsföring, varumärkesvård samt licensiering kommer också belysas.  Kom och lyssna på trendforskare från bland annat GfK, Trendbible och The Insights People.